Home Berichten Onderdelen ENVE brengt Limited Edition wielset op de markt met bijpassende kleding
ENVE brengt Limited Edition wielset op de markt met bijpassende kleding

ENVE brengt Limited Edition wielset op de markt met bijpassende kleding

0

ENVE kennen we vooral van de dikke zwart carbon wielsets met het welbekende logo. Maar wat als je nu net wat anders wilt dan al die andere rijders met ENVE wielen? Goed nieuws! Het merk komt nu met een Limited Edition wielset met een onwijs gave print en bijpassend kledingset.

Het hele set is tot stand gekomen door een samenwerking met Manual For Speed. Je krijgt de Limited Edition ENVE SES 5.6 Disc wielset, samen met een speciaal ontworpen Castelli kledingset. Zowel op de wielen als op het shirt zie je dezelfde print terugkomen. Het concept is gebaseerd op de snelheid van het licht en als je dit eenmaal in je hoofd hebt zitten dan moet je natuurlijk harder kunnen dan de rest. Ergens krijg je er een beetje een TRON-gevoel van.

Het wielset is voorzien van een Chris King R45 Centerlock naaf met keramische lagers, geschikt voor een 11-speed cassette. De prachtige carbon tubeless wielen wegens in totaal 1568 gram en worden geleverd in een ENVE tas om ze te beschermen tijdens het vervoeren. Het is een Limited Edition set, dus je moet er wel snel bij zijn. Je moet er wel even goed je portemonnaie voor leegschudden want het gehele set kost $3400.

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl