Home Berichten Evenementen De 24-uur van Cycling Zandvoort, wij zijn erbij!
De 24-uur van Cycling Zandvoort, wij zijn erbij!

De 24-uur van Cycling Zandvoort, wij zijn erbij!

0

Nog maar 10 dagen tot het weer zover is. Nog maar 10 dagen voordat we weer met onze hele spullenboel richting het circuit van Zandvoort vertrekken. Nee, we gaan niet racen met een auto en nee we gaan ook niet naar een race kijken. Tenminste, niet de hele tijd. Wat wel wel gaan doen over 10 dagen? Lekker fietsen op het circuit van Zandvoort tijdens de het Cycling Zandvoort evenement!

In 2014 reed ik met een aantal vrienden voor het eerst mee met de 24-uur van Cycling Zandvoort. Een geweldig leuk evenement waar je niet alleen maar aan het fietsen bent, maar ook voldoende andere dingen kunt doen. Fietsen testen, lekker langs de baan naar de andere rijders kijken of gewoon langs de verschillende standjes wandelen. Het is een evenement voor een zeer brede doelgroep.

Voor de een is het een race, voor de ander een ontspannen uitje. Het is maar net wat je er zelf van wilt maken. Er rijden genoeg diehards die zich in het zweet rijden om na 24 uur als winnaars over de streep te komen. Daarnaast rijden er ook genoeg mensen puur om te rijden. Lekker die 24-uur volmaken en voldaan de eindstreep halen. Zowel solisten als teams. Eigenlijk moet je gewoon meedoen, daar komt het op neer. Je kunt je nog tot 12 juni inschrijven en het evenement vind plaats op 18-19 juni op Circuit Park Zandvoort. Er is dit jaar voor het eerst ook een 6-uurs race.

Life Behind Bars is dit jaar aanwezig met een 3-tal teams tijdens de 24-uur van Cycling Zandvoort. Allereerst hebben we twee solisten (Max en Patrick) en een team in de sportklasse (Erick, Mart, Yvette en Martijn). Ons doel: lekker kilometers maken en genieten van de geweldige sfeer. En, niet geheel onbelangrijk, de eindstreep halen natuurlijk. Tijdens het evenement zullen we genoeg leuke live-video’s en updates plaatsen en natuurlijk ook ons Instagram account vol spammen. So stay tuned!

Cycling Zandvoort ochtend

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl