Home Berichten Accessoires Absoluteblack zoekt ambassadeurs voor haar ovale kettingbladen
Absoluteblack zoekt ambassadeurs voor haar ovale kettingbladen

Absoluteblack zoekt ambassadeurs voor haar ovale kettingbladen

0

Ben jij een traditioneel “ronde” rijder? Nee, niet qua favoriete route, maar qua kettingbladen. Wist je dat er ook ovale kettingbladen verkrijgbaar zijn voor je fiets? Het merk Absoluteblack is één van de makers van dit soort ovale bladen en ze zijn op zoek naar enthousiaste rijders die ambassadeur willen worden voor het merk.

Ben jij een fanatieke rijder met een flinke lijst aan ritten voor het aankomende seizoen, en ben je ook iemand die dit het liefst zoveel mogelijk deelt met vrienden en op social media, dan is dit misschien wel jouw ding. Absoluteblack wil wereldwijd meer naamsbekendheid voor haar ovale bladen en biedt een geselecteerde groep rijders flinke kortingen op de producten en diverse merchandise. Iets voor jou? Meld je aan op de website van AbsoluteBlack en wie weet heb je straks toegang tot de laatste nieuwe producten voordat andere ze te zien krijgen.

 

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl