Home Berichten Onderdelen Bespaar tot € 600,- met het Rotor Loyalty Plan!
Bespaar tot € 600,- met het Rotor Loyalty Plan!

Bespaar tot € 600,- met het Rotor Loyalty Plan!

0

Rotor heeft een Loyalty Plan gelanceerd voor bezitters van een Rotor crank met vermogensmeter. Met deze actie kun je tot wel € 600,- besparen als je je huidige crank upgrade naar een nieuwe INpower of 2INpower crank.

rotor-loyalty-planHoe werkt het Loyalty Plan?

Je dient in het bezit te zijn van een Rotor Dual Power, Power LT of Power RT. De korting en keuze van een nieuwe crank is afhankelijk van welk type je nu in je bezit hebt en inruilt voor een INpower of 2INpower. Het Loyalty Plan wordt uitgevoerd door alle dealers. De dealer neemt jouw crank in en kan de nieuwe crank voor je monteren.

Rotor Dual Power

Indien je over een Rotor Dual Power beschikt, dan kun je deze upgraden naar een 2INpower crank en bedraagt de korting maar liefst € 600,-!

Power LT of Power RT

Indien je over een Rotor Power LT of RT beschikt, dan kun je deze upgraden naar een INpower of een 2INpower crank. Wil je hem upgraden voor een INpower, dan bedraagt de korting € 400,-. Wil je naar een 2INpower crank, dan is dit ook mogelijk. Voor deze optie dien je contact op te nemen met je dealer voor meer informatie.

Voor het vinden van de dichtstbijzijnde dealer kun je terecht op de site van Rotor.

Patrick Patrick is een fanatiek wielrenner op de weg en in het veld. Hij rijdt wedstrijden op Elite-niveau bij DRC de Mol en loopt warm voor de nieuwste gadgets op fietsgebied. Hij is echt een Specialized man, maar kan zonder problemen warm lopen voor andere merken.