Home Berichten Pro Cycling Cavendish weer terug in de HTC-gang

Cavendish weer terug in de HTC-gang

0

Na jaren is het eindelijk weer zover, de HTC ‘gang’ is weer compleet. Dit komt door de transfer van Mark Cavendish van de Belgische ploeg Etixx- Quick-step naar het Zuid-Afrikaanse Dimension Data team. Mark kon in zijn periode bij HTC-Highroad altijd vertrouwen op zijn vaste waarden in de sprint, namelijk Bernhard Eisel en Mark Renshaw.

Mark en Mark waren afgelopen seizoen al herenigd bij Etixx-Quick-step maar dit duo kon het in de sprints niet altijd waarmaken. Vandaar dat het duo dit jaar dus vergezeld word door lead out man Bernhard Eisel, die komend jaar de taak heeft om kilometers op kop te sleuren en hiermee the Cav als eerste over de streep te krijgen. Eisel neemt ook een bak aan ervaring mee. Afgelopen seizoen reed hij nog bij Team Sky en hierdoor heeft niet alleen Mark Cavendish er profijt van. Wij zijn benieuwd of the Cav weer helemaal de oude word. En zijn prachtige sprints en overwinningen weer gaat delen met het publiek.

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.