Home Berichten Algemeen Creatief met Strava: de Yorkshire fiets
Creatief met Strava: de Yorkshire fiets

Creatief met Strava: de Yorkshire fiets

0

Creatief met Strava, het is eigenlijk wel een beetje een trend aan het worden. Het enige dat je nodig hebt is je racefiets en je smartphone of datalogger met koppeling naar Strava. Door je route uit te tekenen op de landkaart kun je vervolgens erg bijzondere creaties maken. DaveyL uit Yorkshire ging driftig aan de slag en tekende zo een heuse fiets op de kaart.

Het was niet even een blokje om voor de Engelse wielrenner, want de rit nam goed 4 uur in beslag. Je kunt in ieder geval niet zeggen dat hij niet creatief is in zijn vrije tijd. Door een slimme route te rijden kreeg het al snel de looks van een echte fiets en sluit Davey aan bij een reeks bijzondere tekeningen op Strava. We zagen eerder al een sneeuwpop en diverse StarWars afbeeldingen door andere creatieve fietsers.

Om je een beetje te inspireren om die eigen artwork hieronder te posten hebben we een aantal mooie voorbeelden voor je.

hummingbird2 big_bike 5 e29e5_ht_gps_art_4_kab_141202_16x9_992

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl