Home Life Behind Bars Cycling Zandvoort Live Blog
Cycling Zandvoort Live Blog

Cycling Zandvoort Live Blog

0

Wat begon met een dag waar het met bakken uit de hemel kwam vallen, kunnen we nu gelukkig weer droog over de baan. Met ongeveer 500 rijders beloofd het een leuk evenement te worden.

12:00 - Start van de 24-uur

Onze beide solisten Max en Patrick zijn gestart samen met Mart uit de sportgroep. Er staat veel wind, maar het is gelukkig droog.max

14:20 - De eerste rondjes

Jep, er staat wind. Heeeel veel wind. Je merkt vooral als je het Scheivlak uitkomt dat je vol de wind op je neus krijgt. Geen ramp maar het kost je wel wat extra energie. Mart en Martijn hebben de eerste stint erop zitten en Yvette is nu bezig.

14:36 - Massage bij de buren

Wat een geweldige buren hebben wij hier op de camping in de Tarzanbocht. Patient Max wordt in de watten gelegd met een massage voor de kramp in zijn bovenbenen.

max_massage

18:00 - Steeds meer wind

Inmiddels hebben we allemaal een rondje kunnen rijden en moeten we blijven knokken tegen de wind. Inmiddels is de wind wat gedraaid, maar nu is het bij het opkomen van het rechte stuk direct feest. Tussendoor nog even zorgen voor voldoende eten en drinken om te zorgen dat we kunnen blijven gaan. Op dit moment rijd Mart zijn tweede stint en gaat Martijn hem zo aflossen.

B45D4A6F-1DD7-4982-B570-E6F76C7C6AB4

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl