Home Life Behind Bars Cycling Zandvoort liveblog – Voorbereidingen
Cycling Zandvoort liveblog – Voorbereidingen

Cycling Zandvoort liveblog – Voorbereidingen

0

Yes! Na lang wachten is het dan zover, de start van het Cycling Zandvoort weekend. Vanavond gaan we alvast naar het circuit om ons basecamp op te zetten. Dit klinkt heel hightech, maar we hebben het hier over een retro vouwwagen, een simpele tent en veeeeel te veel spullen. Ons motto bij dit soort evenementen: Er is geen betere raad dan voorraad.

Het evenement is trouwens gratis te bezoeken en erg goed georganiseerd. Heb je tijd en zin, kom dan gerust even kijken op het circuit. De start van de 24-uur van Zandvoort is om 12:00 op zaterdag en wordt voorafgegaan aan een rondje voor het goede doel met alle rijders tegelijk!

09:56 - Huis ontploft met spullen

Tja, wat neem je allemaal mee? Natuurlijk veeeeeel teveel. Op dit moment lijkt onze woonkamer wel een magazijn. Oeps!

13:43 - Alles weer schoon en shiny

Na een uurtje flink wassen staan alle 4 de fietsen hier weer schoon in huis. Nu is het nog een kwestie van al het eten bereiden en de rest van de boodschappen klaarmaken.

image

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl