Home Berichten Kleding Bijzondere wielerkleding van Cycology
Bijzondere wielerkleding van Cycology

Bijzondere wielerkleding van Cycology

0

Wielrennen draait al lang niet alleen meer om de sport. Natuurlijk is dat een geweldig deel van het geheel, maar de laatste jaren is wielrennen veel meer een lifestyle ‘ding’ geworden. Dit zie je vooral terug in het grote aanbod in fietsen, fietskleding en accessoires. Wil je blauw met witte stippen, geen probleem. Helemaal ‘happy cupcake roze’, ook geen probleem. Wees eerlijk, match jij niet al je accessoires bij je fiets?

Onlangs las ik een blogpost van RideIt over de nieuwe kleding van Cycology. Kleding gemaakt voor fanatieke wielrenners; ook wel fietsverslaafde genoemd (klinkt bekend?). Het Australische merk maakt geen traditionele kleding met standaard gekleurde streepjes, maar lekkere drukke prints die 100% fietsverslaving ademen. Na het lezen van de blogpost bezocht ik de website van het merk en was uitermate verrast over de verschillende bijzondere designs die ze hebben. De meest gave vindt ik toch wel de Day of the living, een fietsvariant op de Mexicaanse feestdagĀ Dia de Muertos (dag van de doden).

Naast wielerkleding verkopen ze ook diverse normale shirt en sweaters. Je hoeft hiermee in ieder geval niet bang te zijn dat je geen bijzonder outfit hebt. Ben jij iemand die graag iets anders heeft dan je wielerbuddies? Check dan zeker de volledige collectie op de Cycology website.

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl