Home Berichten Evenementen Deze bijzondere Ford neemt Team Sky mee naar de Tour
Deze bijzondere Ford neemt Team Sky mee naar de Tour

Deze bijzondere Ford neemt Team Sky mee naar de Tour

0

De mannen en vrouwen van Team Sky hebben inmiddels een aardige collectie met auto’s en bussen van Ford. Met de start van de Tour de France in het zicht komt er echter nog een nieuwe auto bij. En niet zomaar één. Ford zet namelijk een dikke Mustang in als team auto in de bekende zwart-blauwe kleurstelling van Team Sky.

Er is helemaal niets mis met de andere leden van het Team Sky wagenpark. Je kunt er onder andere een Edge, diverse S-MAX modellen, Kuga SUVs en een Transit vinden. Toch is een Mustang net een tandje stoerder en staat deze brullende 5.0 V8 het Team bij tijdens de 21 stages met een totaal van 3,519 kilometer.

Team Sky is gelukkig wel wat gewend want vorig jaar reden zij onder andere in een Jaguar F-Type en F-Pace. Niet de minste voertuigen om jezelf tijdens dit prachtige evenement in te verplaatsen. Dit jaar is de beurt aan Ford om samen met Team Sky alles op alles te zetten om de Tour op haar naar te schrijven. Ik moet toegeven, aan de uitstraling van het wagenpark zal het in dit geval zeker niet liggen.

Benieuwd hoe Team Sky het gaat doen? Morgen begint de eerste etappe van de Tour de France en wordt er een vlak parcours van 188km gereden door de deelnemers.

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl