Home Berichten Algemeen Ga je naar de Velofollies? Deze stands moet je bezoeken.
Ga je naar de Velofollies? Deze stands moet je bezoeken.

Ga je naar de Velofollies? Deze stands moet je bezoeken.

0

Het is weer tijd voor de Velofollies. De Belgische fietsenbeurs is op 19, 20 en 21 januari te bewonderen in de Kortrijk XPO. Een perfect moment om te genieten van mooie fietsen, leuke snufjes en nieuwe innovaties op het gebied van kleding en fietsen.

De must visit stands

Deze stands mag je niet missen op de Velofollies volgens ons. Stand 511 Tehava, al jaren is Tehava aanwezig op de Velofollies. Dit jaar word de stand gevuld met merken zoals Isaac, Born, EVOC en Challenge. Op vrijdag en zondag zal niemand minder dan Sven Nys je opwachten. Hij zal van 14:30 tot 15:00 aanwezig zijn. Naast de kans om Sven te ontmoeten heb je ook de kans om een Born pakket ter waarde van €100,- te winnen. Stand 614 2Moso, het bedrijf uit Maasluis zal aanwezig zijn met de producten van Wahoo. Met als kers op de taart de nieuwkomer de KICKR CLIMB. Je hebt de mogelijkheid om een testrit te maken op deze prachtige innovatie. Onder iedereen die een testrit maakt word een paincave bundel (bestaande uit een KICKR en KICKR CLIMB) verloot.

Stand 516B Rotor, benieuwd naar de nieuwe American Eagle? Bezoek dan zeker deze stand. Daar is deze prachtige MTB te bewonderen. Stand 143 ABUS, het Duitse ABUS timmert langzaam maar goed aan de weg. Al jaren is dit merk bekend onder het normale fietsvolk. Sinds enkele jaren zie je ze steeds meer in het profpeloton verschijnen. Afgelopen zesdaagse van Rotterdam zag je al enkele renners met hun nieuwe helm rijden. Stand 401 Shimano, het is altijd leuk om even te gaan neuzen bij Shimano. Wellicht zit je nieuwe groep er wel tussen?

Heb je nog geen tickets koop ze dan hier met korting. Ohja en vergeet niet op weg naar de uitgang wat sokken mee te nemen bij Sockeloen stand 402. Wij wensen jullie alvast veel plezier.

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.