Home Berichten Algemeen Heb jij je eigen Strava video van 2015 al gezien?
Heb jij je eigen Strava video van 2015 al gezien?

Heb jij je eigen Strava video van 2015 al gezien?

0

Lekker rollen over het asfalt en kilometers maken, dat doen we toch allemaal graag? Zonnetje in je gezicht, de wind in je haren (in mijn geval over mij schedel) en lekker genieten van al het moois dat er te zien is. Aan het einde van de rit even de score uploaden naar Strava en je digitale kilometerregistratie is weer bij. Maar heb je eigenlijk een idee hoeveel je bereikt hebt in 2015?

Strava heeft een leuke feature waarmee je een eigen persoonlijke film kunt maken van jouw prestaties op Strava. Hoeveel kilometer heb je in 2015 gereden en wat heb je aan hoogtemeters verslonden? In totaliteit hebben alle Strava gebruikers samen 43,8 miljard meters geklommen wat neerkomt op zo;n 12.578 keer per dag de Mount Everest op en af. Het is niet heel gek want met z’n alle hebben we ruim 33.722 jaar aan tijd besteed in het zadel. Dat is pas een grote community.

Benieuwd hoe jouw video van 2015 eruit ziet? Bekijk hem snel opĀ My 2015 Adventure.

 

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl