Home Berichten Algemeen Is dit de nieuwe carrière van Peter Sagan?
Is dit de nieuwe carrière van Peter Sagan?

Is dit de nieuwe carrière van Peter Sagan?

0

Je kunt Peter Sagan met recht een entertainer en een topatleet noemen. Is hij niet keihard bezig om de Road World Championship binnen te roeien, dan zie je hem wel weer een wheelie doen op zijn racefiets. Maar hier blijft het niet bij. De Slovaakse renner begint namelijk misschien wel aan een nieuwe carrière. “Why, this car is auto-matic. It’s system-matic. Its hyyyyydro-matic. Why, it’s greased lightning!”  

Ik moet toegeven dat dit het laatste is waar ik Peter Sagan in had verwacht, een clip van de populaire film Grease. Sagan speelt Danny Zukko, het personage dat in de film gespeeld werd door John Travolta. Samen met zijn vrouw Katarina showt hij zijn playback talent en dance moves. Is dit dan misschien de nieuwe carrière van Sagan?

Wat mij betreft helemaal prima, misschien de hotrods vervangen door Specialized S-Works? Hoe dan ook, deze man is geniaal in zo’n beetje alles wat hij doet. Jep, zelfs in deze clip.

 

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl