Home Berichten Algemeen Life Behind Bars Christmas Giveaway 2017
Life Behind Bars Christmas Giveaway 2017

Life Behind Bars Christmas Giveaway 2017

0

Kerst staat weer voor de deur! Ik spreek niet voor mezelf als ik zeg dat wielrenners en sneeuw geen vrienden van elkaar zijn. Met een witte kerst betekent het dat we niet kunnen fietsen en dat zou toch jammer zijn. Nog even snel wat kilometers bijschrijven in de laatste twee weken van het jaar.

Wij, de crew van Life Behind Bars mogen jullie verrassen met vijf goodiebags. Deze Goodiebags bevatten o.a. een bidon en sleutelhanger van TUNE en repen van BYE! Nutrition. Twee Goodiebags worden extra aangevuld, één met een Hide My Bell voor Wahoo en Garmin en een Wahoo Elemnt Mini. Wij bedanken iedereen die producten voor deze actie beschikbaar heeft gesteld en jullie voor het lezen van onze blog!

Je kan meedoen tot het einde van het jaar, op 31-12-2017 sluit de actie en maken wij zo snel mogelijk 5 winnaars bekend.

Wij wensen jullie een fijne kerst en alvast een heel fietsvol 2018!

Life Behind Bars Christmas Giveaway!

 

 

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.