Home Berichten Accessoires Nieuw van KASK: de KOO Open collectie
Nieuw van KASK: de KOO Open collectie

Nieuw van KASK: de KOO Open collectie

0

Na Giro, POC en Rudy Projects komt nu ook KASK met zijn eigen brillen collectie. Dit gebeurt weliswaar onder een nieuwe en andere naam. KOO is het nieuwe merk waaronder de Open collectie wordt uitgebracht.

Design

Zoals jullie weten is KASK een Italiaans bedrijf en gaan mode en Italianen altijd erg goed hand in hand. Dit is ook weer te zien in het design van de bril. Wie wil er nou niet deze zomer gezien worden met deze bril? Je kan kiezen uit twaalf kleuren, voor ieder wat wils dus. De lenzen zijn gemaakt door Zeiss. Deze “lensmakers” maken wel voor meerdere bedrijven lenzen en staan bekend als een van de beste lenzen van de wereld.

Koo

Het frame bevat enkele handige snufjes. Je kan de pootjes omklappen zodat deze makkelijk op te bergen is. Het wisselen van je lens is ook een eitje. Aan de voorkant van het frame zitten twee schuifjes, één aan elke kant. Verplaats deze van een horizontale positie verticaal en het glas komt meteen los. Het glas is dus om te ruilen voor een nieuwe of een ander type, zodat je met elk weer optimaal kan zien.

Bij de KOO Open staat comfortabel op de eerste plek, de positie van de lens en neusvleugels is helemaal aanpasbaar naar jouw wens. Je kunt de KOO hier vinden en gaat je rond de €200,- kosten.

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.