Home Over ons

Over ons

Leuk dat je wil weten wie de mensen achter Life Behind Bars zijn. We zijn liefhebbers van onze trouwe racefiets en genieten van de ritten die we maken. Het maakt niet uit of het een rondje in de woonplaats is, of een flinke bergpas, want iedere rit heeft zijn charme.

Op Life Behind Bars lees je interessant nieuws uit de fietswereld, tippen we je over de laatste nieuwe kleding, voeding en accessoires en vullen we dit aan met goede duidelijke reviews. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en Instagram, zo ben je altijd helemaal up-to-date. We hebben ook een club op Strava waar je lid van kunt worden. Alle kilometers die jij met de app rijdt vind je dan terug op ons blog.

Max Koffie

Max

Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.

Martijn

Martijn

Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl

De Redactie

Gastblogs, algemene informatie en advertorials worden door de redactie geplaatst. Eigenlijk alle content die niet door één van onze bloggers wordt geschreven.
Heb je een goede nieuwstip of iets anders dat we gewoon niet mogen missen, mail dan de redactie.

patrick

Patrick

Patrick is een fanatiek wielrenner op de weg en in het veld. Hij rijdt wedstrijden op Elite-niveau bij DRC de Mol en loopt warm voor de nieuwste gadgets op fietsgebied. Hij is echt een Specialized man, maar kan zonder problemen warm lopen voor andere merken..

Jacob

Jacob

Jacob is als coureur altijd al een materiaalman geweest. Dit gecombineerd met zijn bedrijf Vélofysics, waar hij zich bezighoudt met fietsmetingen, training en coaching binnen het wielrennen van zowel recreant en profrenners, maakt dat hij op Life Behind Bars prima zijn ervaring kwijt kan.