Home Berichten Pro Cycling Peter Sagan krijgt eigen postzegel in Slowakije
Peter Sagan krijgt eigen postzegel in Slowakije

Peter Sagan krijgt eigen postzegel in Slowakije

0

Wordt je gekroond tot wereldkampioen dan krijg je natuurlijk zo’n toffe regenboog trui, maar als je een echte fiets-baas bent zoals Peter Sagan dan kan het nog een beetje gekker. Binnenkort kun je hem in Slowakije namelijk op je post plakken. Beat that, regenboog trui!

Na zijn overwinning in Richmond tijdens het World Road Race kreeg hij de titel wereldkampioen en ook dit jaar komt weer lekker op gang met het Tinkoff team. Hij mocht zelfs al de ronde van Vlaanderen op zijn naam schrijven. Ter ere van zijn prachtige prestaties krijgt hij in zijn thuisland Slowakije een eigen postzegel. Heb je Sagan altijd al een lebber willen geven, dan kun je dit dus nu gewoon doen (ehhr?).

In totaal wordt er een serie gemaakt van 300.00 stuks en dit maakt het een gelimiteerde oplagen. Ben je een echte Sagan fan dan moet je snel even je vrienden in Slowakije bellen voor een setje. Mogelijk worden ze in de toekomst veel waard, want Peter blijkt ook een uitstekende hoofdrolspeler voor Grease te zijn.

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl