Home Berichten Evenementen Rapha Rides komt naar Amsterdam! Proef de fietscultuur in eigen land
Rapha Rides komt naar Amsterdam! Proef de fietscultuur in eigen land

Rapha Rides komt naar Amsterdam! Proef de fietscultuur in eigen land

0

Het vieren van de fietssport in 19 steden op 4 continenten, als dat geen feestje is dan weten hij het ook niet meer. Onder de naam Rapha Rides worden er diverse evenementen georganiseerd samen met leuke fietsritten, films, presentaties en natuurlijk ook het nodige feestmateriaal. Dit alles wordt gehouden in en rondom de Rapha Clubhouses. En laten wij er daar net een van hebben in ons kikkerlandje. 

Van 2 t/m 4 juni komt Rapha Rides naar Amsterdam. Tijdens deze dagen kun je zien, horen en proeven hoe tof de fietscultuur in Nederland is. Nee, je hoeft geen kettingolie te proeven want er komt een heuse Chefkok naar het evenement. Henrik Orre, Chefkok bij Team Sky geeft je een kijkje achter de schermen en uiteraard is er van alles te proeven.

Naast alle presentaties, discussies over materialen, clinics met profrenners en workshops draait het natuurlijk vooral om het samenzijn en het genieten van alles wat de fietscultuur te brengen heeft. Een aantal mooie ritten kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Deze maand zijn de Rapha Rides al van start gegaan en volgens maand zijn wij aan de beurt. Enorm tof dat Rapha naast Osaka, Parijs, Sudney, Milaan, Boulder en Seoel ook voor Amsterdam gekozen heeft. Er is zelfs een 12-uurs rit waaraan je kunt deelnemen.

Van het gehele evenement maakt Rapha een videoreportage die online te bewonderen zal zijn. Samen met het materiaal uit alle andere landen beloofd het een schitterende collectie van fietspassie te worden. Wil jij ook aanwezig zij bij het Rapha Rides evenement, check dan snel de planning voor het bezoek aan Amsterdam. De eerste fietstocht zal plaatsvinden op vrijdag 2 juni om 06:00 in de ochtend. Een perfecte manier om wakker te worden en lekker de eerste 50km van het weekend te scoren.

 

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl