Home Berichten Algemeen Relive, een leuke tool voor Strava
Relive, een leuke tool voor Strava

Relive, een leuke tool voor Strava

0

Voor de start van elke etappe van een grote wielerkoers zie je het al. Namelijk een soort Google Maps met daarop een route die als een animatie wordt afgespeeld. Nu is er een handige site waar iedereen na afloop van zijn of haar eigen rit ook zo’n overzicht kan krijgen. De site Relive.cc zijn de makers van deze leuke tool. Je logt in met je Strava credentials. En na iedere rit die je post op Strava krijg je automatisch een email met de route die je gereden hebt. Helaas kun je alleen je huidige routes zien, wellicht komt het nog dat je ook de routes kan terugkijken die je in het verleden hebt gereden. Voor de 24 uurs mannen en dames onder ons is het helaas niet mogelijk om ritten langer dan 12 uur tot film te verwerken.

Met deze site kun je nog beter aan je familie en vrienden laten zien hoe jouw fietsroute eruit heeft gezien. Je krijgt een hoogteprofiel kaart te zien en je krijgt te zien waar jij het snelst gereden hebt. Ook bij de koffieautomaat op je werk maak je een goede indruk als je dit filmpje aan al je collega’s laat zien.

Het leuke is dat Relive een Nederlands product is. Het is onstaan toen drie vrienden (Lex, Yousef en Joris) op fietsvakantie waren in Tenerife. Het leek ze een gaaf idee om hun vakantieroutes vast te leggen op video. Nadat ze dezelfde avond nog een prototype programmeerde is nu eindelijk de definitieve versie af.

 

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.