Home Berichten Accessoires SIGMA SPORT lanceert nieuwe oplaadbare LIGHTSTER USB lamp
SIGMA SPORT lanceert nieuwe oplaadbare LIGHTSTER USB lamp

SIGMA SPORT lanceert nieuwe oplaadbare LIGHTSTER USB lamp

0

Zo rijd je in een lekker avondzonnetje en zo is het na werktijd al flink donker. Tijd om te zorgen voor goede verlichting op je fiets, en het liefst één die ook je eigen zicht een goede boost geeft. SIGMA SPORT komt vandaag met een nieuwe product op de markt in de vorm van een handige 25 lux sterke lamp die je eenvoudig kunt opladen via een USB-aansluiting.

De LIGHTSTER USB, zoals de lamp genoemd wordt, is voorzien van een flinke CREE LED die maximaal 25lux kan leveren. Klinkt leuk, maar doe mij het maar in “meters”. Vooruit, dit is goed voor zo’n 35 meter bereik. Je kunt ook kiezen om de lamp in een wat tammere modus te zetten en hierdoor gaat de accu ook wat langer mee. Het opladen van de LIGHTSTER USB duurt slechts 3,5 uur en dan kun je er weer 3 tot 7 uur tegenaan. Hij is waterdicht en weegt slechts 90 gram, dus de hoeveelheid extra gewicht op je vederlichte fiets valt gelukkig mee.

De lamp wordt geleverd inclusief een USB kabel en is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 39,95.

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl