Home Berichten Accessoires Sockeloen X La Machine Casual Gift Box
Sockeloen X La Machine Casual Gift Box

Sockeloen X La Machine Casual Gift Box

0

Soms komt het voor dat als de juiste mensen bij elkaar komen dat er geweldige ideeën en producten ontstaan. Zo ook nu weer bij Sockeloen en La Machine. Als wielrenner wil je natuurlijk altijd laten zien dat je fietst, dat kan nu ook als je strak in je pak op de kerstborrel staat.

4 Thema’s in één doosje

Met een casual sok begeeft Sockeloen zich op nieuw terrein, gelukkig worden ze bijgestaan door La Machine. Deze combi heeft voor iets gezorgd waar ze trots op mogen zijn. Een mooie doos met daarin 4 paar sokken, die allemaal op subtiele wijze verwijzen naar de koers. 13 Ondersteboven, het bekendste en meest ongelukkige rugnummer uit de koers, degene met dit nummer draait dit vaak ondersteboven zodat het ongeluk een beetje gebroken wordt. King Of The Mountain hunter, wat ons betreft de bekendste sok van het doosje, wie strijdt er nu immers niet iedere training voor die KOM? Tutto Maglia, deze sok bevat alle leiderstruien, de giro, de tour, de wereldkampioen en de polkadot, voor iedere trui is er een plekje. Rode Vot, de laatste km van de koers, wij zijn van mening dat donderdag de ideale dag is om ze te dragen, omdat je na afloop nog maar één dag te gaan hebt tot het weekend.

Bestel de Gift Box bij La Machine of Sockeloen. De prijs van het doosje inclusief sokken is € 34,95 en is one size fits all.

 

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.