Home Berichten Algemeen Specialized Torch Collection
Specialized Torch Collection

Specialized Torch Collection

0

Vandaag is het dan echt zover, de Olympische Spelen van Rio zijn eindelijk begonnen. En daarmee komt ook voor ons een van de mooiste onderdelen aan bod. Dit kan niet anders zijn dan de wegwedstrijd van het wielrennen. Wie er gaat winnen is nog niet bekend maar in ieder geval wint Specialized de wedstrijd om de mooiste fiets.

Eerder zagen jullie al de nieuwe baanfiets van Felt die ervoor moet zorgen dat de Amerikaanse baanploeg een gouden plak mee naar huis neemt. Maar Felt is niet het enige Amerikaanse fietsenmerk die wat opmerkelijks doet. Specialized doet het nog gekker, geen crank aan de linkerkant maar een fiets die van kleur veranderd naarmate de temperatuur oploopt. Bij 22 graden veranderd de kleur van oranje naar neon geel. De mannen rijden op de S-Works Tarmac en de vrouwen zullen op de S-Works Amira strijden om de felbegeerde gouden medaille. Naast de fietsen in de Torch collection brengt Specialized ook kleding, helmen en andere accessoires uit.

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.