Home Berichten Fietsen Speedvagen bike fitting tour; Europa editie.
Speedvagen bike fitting tour; Europa editie.

Speedvagen bike fitting tour; Europa editie.

0

Speedvagen, de bekende fietsbouwer uit Portland (USA) komt naar Europa toe. Het team van Speedvagen bezoekt drie grote Europese steden en Amsterdam bijt de spits af. Naast Amsterdam staan Londen en Girona op de lijst. Dit is niet de eerste keer dat de crew van Speedvagen dit soort tours organiseert, maar Europa was hier tot voorkort geen onderdeel van. Tijdens een gezellige meet & greet met het team kun je al je vragen direct stellen. Ook krijg je de unieke kans om een bike fit te krijgen van Speedvagen oprichter Sacha White.

Speedvagen

Speedvagen is in 2006 opgericht door Sacha White, die al eerder het fietsenmerk Vanilla (1999) had opgericht.
Het antwoord op de lange wachttijden en de cultstatus die ontstaan was bij Vanilla, werd in een klap opgevangen door Speedvagen. Het gebruik van de fietsen van Speedvagen staat ook meer centraal dan bij Vanilla.

Onbedoeld werd het merk Vanilla meer aangezien als een elite merk en kwamen de fietsen vaker aan de muur te hangen dan in de schuur. Dit was niet echt het idee wat Sacha voor ogen had. Speedvagen fietsen worden bij Vanilla in “The Vanilla Workshop” in Portland gebouwd. Je krijgt dan een bijzondere fiets met een bijzondere uitstraling. Je hebt geen twaalf in een dozijn fiets, daar kun je zeker van zijn.

Europa tour

Naast de meet & greet met het Speedvagen team, en het centraal staan van de fietsmeting zijn er ook vele andere evenementen. Vanuit het Rapha clubhuis in Amsterdam worden verschillende ritten georganiseerd. De crew van Speedvagen is hierbij aanwezig en je krijgt de mogelijkheid om een echte Speedvagen zelf te proberen.

Mocht je interesse hebben in meer informatie, neem dan een kijkje op de website van The Vanilla Workshop. Wil je een custom Speedvagen inclusief een bike fit, stuur dan een mail naar info@speedvagen.com om je in te schrijven. Let op, er zijn echter maar enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.