Home Berichten Algemeen Strava Premium leden kunnen gratis 2 maanden Zwift uitproberen
Strava Premium leden kunnen gratis 2 maanden Zwift uitproberen

Strava Premium leden kunnen gratis 2 maanden Zwift uitproberen

0

Strava is denk ik wel de meest succesvolle app voor wielrenners. De gratis versie biedt veel mogelijkheden, maar voor de echte hardcore gebruikers  is er ook een Premium versie beschikbaar. De apps blijft hetzelfde, alleen krijg je toegang tot meer functies die je workout helpen te verbeteren en je een nog beter inzicht geven. Maar dat is niet alles want Strava heeft een erg interessant deal gesloten met Zwift, makers van virtuele trainingssoftware.

Zwift is een geweldige oplossing voor de wintermaanden. Als bezitter van een Strava Premium abonnement krijg je nu standaard ook twee maanden per jaar toegang tot Zwift. Nu is de abonnementsprijs van Zwift niet zo heel duur (10 euro per maand), maar het is toch mooi meegenomen. Alweer een goede reden om ook in de wintermaanden gewoon door te trainen.

Heb je de Strava app nog niet op je smartphone? Download hem dan in de App Store of Google Play Store. Een Strava Premium lidmaatschap kost je €5,49 per maand of €54,90 per jaar.

Zwift_virtueel_trainen

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl