Home Berichten Accessoires Stuurdoppen met persoonlijke touch
Stuurdoppen met persoonlijke touch

Stuurdoppen met persoonlijke touch

0

Stuurdoppen, je let er eigenlijk niet zo op. Je merkt ze alleen op als je ze verloren bent. Tegenwoordig kun je alles personaliseren: je helm, schoenen, sokken en uiteraard kleding. Het is nu ook mogelijk om je stuurdoppen helemaal naar je eigen wens te maken. Ga je er sneller door? Niet echt. Maar hoe vet is het om je eigen ontworpen stuurdoppen te hebben!

Artivelo is bekend van de bikedocks, een beugel waar je je schoenen, helm en fiets veilig aan de muur kunt hangen. Naast deze handige docks geeft Artivelo je nu ook de mogelijkheid om je stuurdoppen te personaliseren. De stuurdoppen zijn gemaakt met een speciaal UV-inkt. Dit voorkomt verkleuringen door bijvoorbeeld zonlicht en is krasbestendig. Het ontwerpen is heel simpel met behulp van de Artivelotool op deze website. Dit is ene gevalletje ‘kind kan de was doen’. Eerst upload je een foto vanaf je computer, Instagram account of Facebook albums en hierna kan je de afbeelding eventueel nog verder vergroten of verkleinen. Mocht je er behoefte aan hebben kan je eventueel een tekst toevoegen. De sky is de limit dus je kunt helemaal los op je eigen ontwerp.

De stuurdoppen kosten €14,95 en nadat je ze ontworpen hebt duurt het zo’n 2-3 werkdagen voordat ze op de deurmat liggen.

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.