Home Berichten Accessoires SWAT frame deur
SWAT frame deur

SWAT frame deur

0

Soms kom je wat tegen en denk je bij jezelf waarom zien we dit niet meer? Via social media kwam ik een foto tegen van de Specialized SWAT deur. Ook al is dit niet vers van de pers, wilde ik jullie dit niet onthouden.

Specialized SWAT

SWAT is ook wel bekend als Storage, Water, Air en Tools. Het heeft te maken met hoe krijg ik zo makkelijk mogelijk mijn accesoires mee? Ze hebben al een brede schaal aan producten beschikbaar. Veel van deze producten zijn ook te koop bij andere merken. Je kan ook een aantal dingen zelf maken. Over het algemeen is dit niet zo moeilijk knip een bidon open stop er een binnenband in en plak er een stuk duct tape overheen en je bent klaar. Dit is voor de meeste onder ons geen enkel probleem. Niet voor Specialized, die gaan net een stapje verder.

Zadeltassen

Verborgen deur

Achter deze deur vindt je geen pot met goud, wel zou je er een kwijt kunnen. Het is een verborgen ruimte onder de bidonhouder op je onderbuis. Verwijder de bidonhouder en de deur gaat automatisch mee. In deze ruimte is genoeg plek om repen/gels en uiteraard je minitool in op te slaan. Het tijdperk van een zadel tasje is dus voorbij.

Specialized SWAT Bidon houder

Alleen MTB?

De SWAT deur zit op dit moment in enkele mountainbike’s van Specialized verwerkt. Mijn vraag is dan ook waarom zit dit niet in sommige racefietsen? Ik snap ook wel dat dit niet in het hogere segment fietsen zit. Maar stel je bent toerrijder, dit is dan toch ideaal! Ik blijf hoop houden dat dit toch nog doorzet naar de racefietsen Aangezien de SWAT door al enkele jaren op de markt is ga ik daar alleen niet meer vanuit.

Specialized SWAT Deur

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.