Home Reviews Accessoires Test; Pro Bike Sticker
Test; Pro Bike Sticker

Test; Pro Bike Sticker

0

Je racefiets, je helm en zelfs je fiets computer dit zijn enkele voorbeelden van materialen waar je gepersonaliseerde stickers op kan plakken. De profs kennen deze stickers al een tijdje maar nu heb jij ook de kans om je eigen helm en fiets te personaliseren. Pro Bike Sticker is een van de vele aanbieders in deze sticker wereld. Wij hebben een sticker vel getest en nemen je mee in onze bevindingen.

Enkele specs

Er zijn 3 maten waar je uit kan kiezen. Lite, je krijgt 4 kleine stickers. Pro, naast de 4 kleine stickers krijg je ook nog 8 grote stickers. En het meest uitgebreide pakker de Premium, je krijgt het Pro pakker met een 4 tal extra grote stickers. Alle stickers zijn geprint op full color. De kleuren komen heel helder op je over en bevatten geen oneffenheden. De Pro en Premium stickers bevatten ook nog een UV filter wat voorkomt dat de stickers verkleuren en een beschermende laminaat. Door de beschermende laminaat is de sticker kras bestendig. Wat nog een groot voordeel is, je hebt de stickers al met 5 werkdagen in huis.

Je kan tijdens het bestel proces een 9 tal ondergrondkleuren kiezen. Ook kan je een vlag kiezen, dit kan de vlag van je geboorteland zijn maar ook van je provincie, woonplaats of gewoon een bloedgroep. Als je op strava veel KOM’s hebt staan kan je ook voor een bollenvlag kiezen. Kortom er is voor ieder wat wils.

Plaatsing

Voor het plaatsen van een sticker dien je het oppervlak goed schoon te maken, lees ontvetten en droogmaken van het oppervlak. Wij hebben de sticker op onze fietsen en helmen geplakt. dit is echt een fluitje van een cent. je moet wel goed bedenken waar je de sticker wilt plakken. Als deze eenmaal zit dan zit hij ook. Verwijderen is wel mogelijk alleen kan je de sticker niet hergebruiken. Na het verwijderen zie je geen lijmresten, je hoeft dus niet met speciale verwijderaars aan de gang.

Schoonmaken

Het schoonmaken van de je helm of fiets is geen enkel probleem. De sticker is namelijk waterbestendig en kan goed afgenomen worden met een spons of doek. Er blijft geen smeermiddel/voeding aan de sticker plakken, let dit is uiteraard niet zo als je weken je fiets of helm niet schoonmaakt.

Wij vinden dit wel echt een eyecatcher op je fiets. De stickers zien er professioneel uit en de kwaliteit is net zo goed. Wij hebben meerdere malen onze fiets gewassen en de stickers zien er nog als nieuw uit. Je hoeft niet op te passen met je schoonmaakproducten dat is altijd een fijn gevoel. Je hoeft niet voorzichtig en bang voor beschadigingen te zijn. Wij zijn er gecharmeerd van de Premium set, deze is al beschikbaar voor €21,95.

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.