Home Reviews Accessoires Test: Wahoo ELEMNT BOLT fietscomputer
Test: Wahoo ELEMNT BOLT fietscomputer

Test: Wahoo ELEMNT BOLT fietscomputer

0

Als we nu afgelopen week naar de Tour de France keken, lag de top 4 op enkele seconden van elkaar verwijderd. Iedere seconde die je kon pakken was dus van groot belang. Het laatste waar je aan denkt om seconden te winnen is natuurlijk je fietscomputer. Wahoo bracht begin dit jaar de Elemnt Bolt uit. Aerodynamica staat bij dit design centraal.Of de Elemnt Bolt daadwerkelijk die seconden snelheid opbrengt weten we niet, en we moeten Wahoo hierin maar op geloven. Wat we wel weten is dat het snel oogt. We brengen je deze test op een andere manier dan normaal. Klik op de video hieronder om te zien wat de ELEMNT Bolt allemaal in zijn mars heeft.

Op de fiets

Op de fiets presteert de ELEMNT Bolt niet anders dan zijn grotere broertje, de ELEMNT. Het enige grote verschil is dat deze een stukje kleiner is. Heb je onze test van de eerste ELEMNT nog niet gelezen? Moet je zeker even doen. Door hier te klikken ga je naar het artikel. Je kan de ELEMNT Bolt los kopen voor €239,- en de bundel voor €329,-.

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.