Home Reviews Lifestyle De Tune Wurzburg, peper en zout in een fiets
De Tune Wurzburg, peper en zout in een fiets

De Tune Wurzburg, peper en zout in een fiets

0

De ideale zomerdag ziet er voor mij als volgt uit. In de ochtend een goed en stevig ontbijt. Rond een uurtje of 10 rustig beginnen om me om te kleden om een paar uurtjes te gaan rijden. Iets over de helft van de rit een bak koffie met een goed stuk taart of Limburgse vlaai. Om eenmaal thuis weer aangekomen te zijn, neer te ploffen in de lounge set in de tuin. Uiteraard met een verfrissend biertje in de ene hand en in de andere hand een spatel en tang om het BBQ vlees om te draaien.

Ook afgelopen weekend was het weer raak, ik had zo’n dag zoals hierboven beschreven. Een heerlijk stukje fietsen met mede blogger Martijn. Eenmaal thuisgekomen ging gelijk de BBQ aan, het bier werd uit de koelkast gehaald en het vlees lag al klaar. Nog even de sauzen, salades en garnering pakken. Ohja het was warm, we hebben dus ook veel zouten en mineralen verloren, deze moeten natuurlijk wel aangevuld worden. We gingen dus even opzoek naar het peper- en zoutstel.

tune peperenzout LifeBehindBarsnl 003

 

We maken er in Nederland altijd grappen over, je gaat trouwen en wat krijg je een stuk of 10 peper- en zoutstellen. Voorheen was dit altijd het meest saaie cadeau wat je kon krijgen. Ook heel origineel maar niet heus.

Peper en zout in fietsonderdelen?

Je kon het woord hierboven goed lezen, met het woord “voorheen” bedoelde ik ook echt voorheen. Tune het Duitse bedrijf, die naast MTB en racefietsonderdelen ook veel lifestyle artikelen maakt, heeft z’n eigen draai gegeven aan het peper- en zoutstel. De ”Wurzburg” is een peper-en zoutstel, gemaakt van fietsonderdelen. De body bestaat uit een wiel hub en is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. De deksel lijkt op een 12 tands tandwiel die je kent van een baanfiets. In de deksel staat op het zoutstel ”Salz” gegraveerd en op het peperstel staat het woord ”Pfeffer” gegraveerd.

Wij zijn in ieder geval helemaal weg van deze set, naast een sublieme afwerking is dit wederom een product in de categorie ”had ik het zelf maar bedacht”. De felle kleuren ontbraken ook niet, de groene en oranje kleur knallen lekker en vallen dus goed op. Zo raak je ze dus ook niet kwijt, als je tafel vol met eten staat. Neem zeker eens een kijkje op de website van Tune, je staat dan versteld wat je voor lifestyle producten kan maken met fietsonderdelen.

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.