Home Berichten Algemeen Veloyo is jouw mobiele fietsenmaker
Veloyo is jouw mobiele fietsenmaker

Veloyo is jouw mobiele fietsenmaker

0

Heb je een taxi nodig, dan is er Uber. In het geval van een sterretje in je ruit bel je Carglass, maar wat als je fiets stuk is? Je kunt natuurlijk zelf je gereedschap pakken en volle bak aan de slag aan, maar misschien ben je net op je werk aangekomen en zit je niet te wachten op vieze handen. Tijd voor Veloyo?

Veloyo is jouw mobiele fietsenmaker en heeft als motto “keep wheels turning”. Door middel van een handige website¬†kun je direct melden wat jouw probleem is (alleen voor je fiets natuurlijk) en stuur je eenvoudig foto’s ter ondersteuning mee. Reparatie van je fiets is binnen 24 uur en de fietsenmaker houd je ook nog op de hoogte van de voortgang via chat of door middel van een foto. Geen gedoe met lopend naar de fietsenmaker, hij komt gewoon naar jou toe!

De dienst van Veloyo is in Nederland voor het eerst ingezet in Amsterdam en is al een succes in London en Hamburg. Gezien het feit dat in Amsterdam 60% van de inwoners met de fiets reist, kan deze startup best eens flink gaan groeien.

 

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl