Home Berichten Fietsen Wahoo lanceert nieuwe product range
Wahoo lanceert nieuwe product range

Wahoo lanceert nieuwe product range

0

Wahoo, inmiddels een van de grotere spelers op het gebied van indoor cycling en navigatiesystemen, lanceerde tijdens de Eurobike een groot aantal nieuwe producten. Naast enkele kleine updates zijn er ook grote wijzigingen en zelfs een nieuwe product release.

KICKR 2018 editie

De KICKR is al enkele jaren aanwezig in het portfolio. Elk jaar zijn er echter wel kleine wijzigingen om hem te verbeteren. Ook dit jaar is er een nieuw 2018 model gelanceerd. Dit model is nog stiller dan de vorige modellen en heeft een nieuw vliegwiel. Dit nieuwe vliegwiel is zwaarder en groter. Het speciaal ontworpen vliegwiel zorg ervoor dat de renner nog meer nauwkeurige traagheid krijgt zodat de ervaring van indoor cycling nog tastbaarder voelt. Perfect voor de simulatie, maar ook fijn voor de andere bewoners in huis.

Uiteraard is het 2018 model compatible met alle eerdere Wahoo producten. Je kan de nieuwe KICKR verkrijgen voor €1199,99.

KICKR Core

Een van de nieuwste producten van Wahoo is de KICKR Core. Het is een goedkopere variant van de reeds bekende KICKR. Hij maakt gebruik van een cassette aandrijving dus je achterwiel kan je uit je fiets laten voortaan. Uiteraard alleen als je binnen gaat rijden. De cassette zorgt voor een nog betere beleving van het binnen fietsen en is natuurgetrouwer dan een aandrijving door middel van een rol. Deze modellen waren echter altijd een stuk duurder dan bijvoorbeeld de KICKR Snap. Enkele handige features zijn led indicatie, 2% krachtsnauwkeurigheid en uiteraard compatible met alle Wahoo producten. De KICKR Core staat al in je paincave voor €799,99.

KICKR Headwind

De KICKR Headwind is een van de portfolio updates die ik niet aan zag komen. Het is een ventilator die je kan koppelen met je Wahoo KICKR fietstrainer. Deze ventilator kan een windsnelheid opwekken tot maximaal 48 km/u. Koppel je deze aan je trainer dan heb je binnen, met bijvoorbeeld Zwift, ook tegenwind. Je hebt ook een viertal handmatige standen die je kan selecteren met een druk op de knop.

In de modus met sensoren gaat de ventilator harder blazen bij het maken van meer snelheid of een hogere hartslag. De airflow is gemaakt op de positie van de renner en zorgt ervoor dat je perfect voorzien word van een koel briesje of een flink tegenwind. De KICKR Headwind is te verkrijgen voor €229,99.

KICKR Climb

De KICKR Climb is eindelijk verkrijgbaar. Ook al was de release vorig jaar tijdens de Eurobike al, nu is hij eindelijk te verkrijgen. Uiteraard is hij te koppelen met alle nieuwe Smart fiets trainers (model 2017 en hoger). De KICKR Climb is te verkrijgen voor €549,99.

Wij hopen jullie binnenkort meer uitleg te geven over al deze coole producten.

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.