Home Berichten Evenementen Zesdaagse Rotterdam 2016!
Zesdaagse Rotterdam 2016!

Zesdaagse Rotterdam 2016!

0

In het nieuwe jaar zijn er weer tal van mooie wielerevenementen maar er is er toch echt één bij uitstek die je niet wilt missen: de zesdaagse van Rotterdam! Dit evenement begint op 7 januari en eindigt pas op 12 januari 2016.

Het bruisende Ahoy is zoals vele voorgaande jaren strijdtoneel van het indoor baanwielrennen waar dit jaar echte kleppers als Niki Terpstra en Jeffrey Hoogland als smaakmakers zullen meedoen. Niets mooiers dan koppelkoersen, derney races en sprintsessies! Een discipline die nog meer is ingesteld op de ijzeren kwaliteiten van de renners en hun tactiek in de baan door op het juiste moment alle beschikbare power aan te spreken en hun tegenstanders te verschalken. Onderstaand vast een sfeerimpressie:

Meer info en tickets via:  http://www.zesdaagserotterdam.nl/

Ralph Ralph is al geruime tijd gepakt door alles wat met sportief fietsen te maken heeft. Heeft zelf ook het fietsvirus te pakken en pikt een mtb-marathon of langeduur event op de racefiets graag mee. Verder is fotografie en custombikebuilding een hobby in de breedste zin van het woord welke passie hij graag deelt op Life Behind Bars.