Home Berichten Algemeen Zwift op je iOS device, het komt eraan!
Zwift op je iOS device, het komt eraan!

Zwift op je iOS device, het komt eraan!

0

Wie gebruik wil maken van de zeer populaire trainingssoftware van Zwift is eigenlijk verplicht om een Mac of Windows computer te gebruiken. Nu is dat natuurlijk helemaal niet erg, maar je hebt wel altijd weer een groot apparaat nodig tijdens het trainen. Zwift komt echter nu met een nieuwe beta versie van haar software speciaal voor iOS-apparaten, zoals de iPad en iPhone. Tijd om afscheid te nemen van je grote laptop en plaats te maken voor je vertrouwde tablet. Ride on!

Helaas kun je de nieuwe app nog niet downloaden uit de App Store. Zwift gaat in september een aantal gebruikers uit de Zwift community voorzien van de betaversie van de app om in de praktijk te testen. Straks kun je dus kiezen of je de software wilt gebruiken op je Mac, Windows computer of iOS-apparaat. Ben je nog niet bekend met Zwift, lees dan ook onze blogpost over de populaire trainingssoftware.

Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe versie en hoe ze de mogelijkheden van de huidige iOS-app gaan integreren in de mobiele versie. Je moet natuurlijk wel je mede virtuele weggebruikers even een duimpje omhoog kunnen geven, of een Ride on! Naar verwachting zullen heel veel mensen blij zijn met deze iOS-versie, maar voor nu moeten we dus nog even geduld hebben.

We kwamen de nieuwe app toevallig vandaag tijdens de Eurobike al tegen op de stand van Tacx.

Zwift_iOS_app_LifeBehindBarsnl_001

Martijn Martijn is gek op gadgets, fotografie en sinds een paar jaar ook van wielrennen. Inmiddels kwijlt hij bij een setje dikke carbon wielen en is hij gek op handige fietsgadgets. Naast Life Behind Bars blog hij ook voor tech365.nl