Home Berichten Zwift wereld hack, rijden in de wereld die jij zelf wil.
Zwift wereld hack, rijden in de wereld die jij zelf wil.

Zwift wereld hack, rijden in de wereld die jij zelf wil.

0

Je kan er deze winter maanden niet omheen. Je ziet er foto’s van op Instagram en je hoort er verschillende prof’s over. Zwift, al meerdere malen besproken op onze website, het indoor trainingsprogramma voor je smart trainer. Binnen Zwift heb je de mogelijkheid om op 3 parcoursen te fietsen, Richmond, Watopia en Londen. Er is echter één probleem, vooralsnog bepaalt Zwift op welke dag je welk parcours mag rijden. Deze ritten worden elke maand bekend gemaakt in de Zwift Course Schedule. Wat als je nu eens geen zin hebt om op het eiland Watopia te fietsen? Je wilt gewoon een rondje rijden in Richmond, je moet dan twee dingen doen of je wacht een paar dagen met trainen of je gaat aan de slag met de .XML file van Zwift. Voor mensen die geen idee hebben waar ik het over heb dit is een bestand type van je Zwift installatie op je computer. Door de prefs.xml aan te passen kan je ervoor zorgen dat je op een dag dat er op Watopia gereden word je bijvoorbeeld op Londen gaat fietsen.

Je kan het volgende doen om dit aan te passen. Ga opzoek naar de plek waar Zwift staat op je computer bij mij is dat: C:\Users\Max\Documents\Zwift. Open de prefs.XML en voeg onder </WORKOUTS> de volgende regel toe <WORLD>*</WORLD>. Het cijfer 1 is Watopia, 2 is Richmond en 3 is Londen. Nadat je deze regel hebt toegevoegd start je zwift op en ga je rijden in de wereld die jij gekozen hebt. Je zult merken dat je een van de weinige bent in deze wereld.

Zie als voorbeeld onderstaand schema:

<ZWIFT>
<DEVICES>
<LASTCADENCEDEVICE>720996</LASTCADENCEDEVICE>
<LASTPOWERDEVICE>720996</LASTPOWERDEVICE>
</DEVICES>
<CONFIG>
<RICHMOND_BRANCH_PREFERENCE>0</RICHMOND_BRANCH_PREFERENCE>
<BRANCH_PREFERENCE>4</BRANCH_PREFERENCE>
</CONFIG>
<WORKOUTS>
<USE_ERG>1</USE_ERG>
</WORKOUTS>
<WORLD>1</WORLD>
</ZWIFT>

Max Max is een fanatiek wielrenner en heeft jaren lang fanatiek wedstrijden gereden. Max is geïnteresseerd in mooie strakke fietsen en materialen, en deelt deze interesse via Life Behind Bars.